Kijkcijfers: Expeditie Robinson stoomt door naar 1,3 miljoen

De eerste echte aflevering van Expeditie Robinson hield 1,3 miljoen mensen aan hun stoel gekluisterd en dat belooft wat voor de rest van het seizoen.

Naar het voorstelrondje keken iets minder dan een miljoen mensen, dus Expeditie Robinson is aan een mooie opmars bezig. De eerste aflevering was meteen spectaculair. Naast Coosje Smit (die met hartklachten naar huis moest), werd ook model Ancilla Tilia naar huis gestuurd. Nog geen etmaal nadat ze was aangekomen.

En ook de andere deelnemers van de Expeditie bekeken hun avontuur op tv.

Geer en Goor

Expeditie Robinson was met 1,3 miljoen kijkers het op 3 na best bekeken programma programma van de avond. Het Journaal (1,8 miljoen), GTST (1,5 miljoen) en Geer en Goor Waarheen, Waarvoor (1,4 miljoen) deden het beter. En het duo inspireert mensen warempel ook nog tot goede daden.

Bluf

De nieuwe RTL 5-serie Bluf startte met een heel aardige 635.000 kijkers. Bluf gaat over een stel vrienden van wie er eentje 900.000 euro wint met pokeren. In de cast zitten o.a. Jan Kooijman en Fatima Moreira de Melo. De serie riep op Twitter zeer gemengde reacties op.

De kont van Jan

Bluf deed volgens veel kijkers denken aan de Amerikaanse serie Entourage. Maar er was vooral 1 scène die tot de verbeelding sprak. Jan Kooijman zonder kleren.

Reageren