Kijkcijfers: Familie Kruys wint terrein

Misschien komt het door moederdag, maar de kijkcijfers van Familie Kruys zitten in de lift. De voorlaatste aflevering scoorde zo'n 300.000 kijkers meer.

Vorige week moest Linda de Mol nog genoegen nemen met 1.3 miljoen kijkers. Nu was ze slechts een slordige 100.000 kijkers verwijderd van haar grote concurrente Caroline Tensen die met Een Tegen 100 het meest bekeken amusementsprogramma van de dag had.

Positieve reacties op Familie Kruys

In Familie Kruys ontmoette het kersverse paartje Johan en Bette hun nieuwe schoonfamilies tijdens twee etentjes die stuk voor stuk rampzalig eindigden. Volgende week staat alweer de voorlopig laatste aflevering van de vrolijke dramaserie op het programma. Als het aan de reacties op Twitter ligt, lijkt een tweede seizoen een uitgemaakte zaak.

De aflevering wist zelfs notoire critici te bekoren.

Minst bekeken halve finale SYTYCD

Minder positief nieuws was er voor So You Think You Can Dance. Het dansprogramma heeft het dit seizoen erg moeilijk om kijkers aan zich te binden. Jurylid Dan Karaty deed daar al eerder zijn beklag over en de kritiek blijkt niet onterecht. De halve finale van de ooit razend populaire talentenjacht behaalde een bijna beschamende 294.000 kijkers. Ter vergelijk: Veronica scoorde 4000 kijkers meer met een herhaling van realityserie Border Security.  

Al met al best jammer, de weinige mensen die de liveshow zagen, waren positief. De messen zijn geslepen en de favorieten zijn bepaald.

Al heeft niet iedereen hetzelfde idee van wat de winnaar te wachten staat. 

Meer over:

Reageren