Kijkcijfers: Feyenoord in Europa onderuit voor 1 miljoen kijkers

Dat het Nederlands elftal geweldig presteerde op het WK, betekent niet dat het clubvoetbal het internationaal ook goed doet. Feyenoord ging in de voorronde van de Champions League onderuit tegen Besiktas.

De Turken wonnen in Rotterdam al en deden dat nu weer. Feyenoord verloor de uitwedstrijd met 3-1. Dat betekent geen Champions League voor de mannen van trainer Fred Rutte.

Bed & Breakfast

Feyenoord zorgde niet voor de hoogste kijkcijfers van de avond, die eer was weggelegd voor het Journaal van Acht Uur met 1,9 miljoen gevolgd door het Half Acht Nieuws (1,2 miljoen). Daarna volgde de herhaling van Bed & Breakfast met ruim 1,1 miljoen kijkers. Isabella en Rob hadden wel een hele mooie B&B op de Zaansche Schans en vroegen 150 euro per nacht.

Slimste

Ook naar De Slimste keken ruim 1,1 miljoen mensen. Zij zagen hoe presentator Art Rooijakkers voor de zoveelste keer de slimste van de dag was.

In de uitzending deed Maarten van Rossum een oproep aan Heleen van Royen. Hij wil graag dat de schrijfster meedoet aan De Slimste zodat hij een selfie met haar kan maken. Heleen heeft nog niet gereageerd.

Reageren