Kijkcijfers: Finale Wie is de Mol? scoort meer dan 3 miljoen kijkers!

Nooit passeerde Wie is de Mol? de grens van 3 miljoen kijkers. Maar de finale van het 14de seizoen was goed voor 3,1 miljoen. De best bekeken aflevering ooit!

Zij zagen welke 'Mollenstreken' Susan Visser had uitgehaald om de pot zo klein mogelijk te houden. Sofie van den Enk is de glorieuze winnaar van dit seizoen. Finalist Freek Bartels ging met lege handen naar huis en presentator Art Rooijakkers met een kater.

Bij de twitteraars wisselden verbazing en opluchting elkaar af.

 Expeditie Poolcirkel

Wie is de Mol? was het best bekeken programma van de avond, de eerste aflevering van Expeditie Poolcirkel op RTL 5 met presentatrice Lieke van Lexmond startte behoorlijk teleurstellend met 265.000 kijkers. Maar de mensen die wel keken, waren enthousiast. En dan vooral over het fanatisme waarmee presentatrice Aicha Marghadi te werk ging.

Het gebrek aan kijkers lijkt vooral te wijten aan de nogal onbekende BN'ers die zich een weg door de sneeuw en het ijs banen.

Dochter aan de Man

RTL 4 had een aardige avond met Help, Mijn Man is Klusser (1,2 miljoen kijkers) en Help Onze Dochter aan de Man (1 miljoen). Het programma van Gordon leverde één klacht op:

Reageren