Kijkcijfers: Flikken Maastricht flikt het weer

Herhaling of niet, Flikken Maastricht blijft de populairste politieserie van Nederland. Er keken gisteren 862.000 mensen naar het TROS-programma.

Niet alleen de kijkers krijgen geen genoeg van Flikken Maastricht, ook beroemde acteurs willen maar wat graag een rol spelen in de Maastrichtse politieserie. In deze vijfde reeks maken onder anderen Tygo Gernandt, Frits Lambrechts, Frans van Deursen, Marcel Hensema, Mimoen Oaissa, Theo Maassen, Kees Boot en Miryanna van Reeden hun opwachting. Toch kijkt men het liefst naar hoofdrolspeelster Angela Schijf. 

Het Beste van Got Talent Worldwide

Het Beste van Got Talent Worldwide is een compilatieprogramma waarin de nationale en internationale hoogtepunten voorbijkomen van de talentshow Got Talent. Chantal Janzen praat de populaire filmpjes feilloos aan elkaar. De 677.000 kijkers kregen gisteren geen optredens met een hoog Susan Boyle-gehalte te zien. Desalniettemin keek het programma lekker weg. 

TROS Muziekfeest op het Plein

Zoals elke week zorgt de TROS voor een feestje op de vrijdagavond. Deze keer zongen 829.000 mensen thuis op de bank mee met de hits van onder meer Peter Beense, Wolter Kroes en Django Wagner. Het hoogtepunt van de uitzending was het Volendamse duo Nick & Simon. Met het lied De Horizon speelden ze het plein in Amstelveen volledig plat. De kijkers werden blij van het TROS Muziekfeest op het Plein. 

Nou ja, bijna alle kijkers dan...

Meer over:

Reageren