Kijkcijfers: Floortje Naar het Einde van de Wereld: 2,1 miljoen

Floortje begon vorige week met 1,5 miljoen kijkers maar stoot deze week door. De reis van de blondine naar het eiland Sint Helena trok 2,1 miljoen kijkers.

Op het dunbevolkte eiland, dat 5 dagen varen ligt van kaapstad, ontmoette Floortje in Floortje Naar Het Einde van de Wereld een dierenarts. En ze ontmoette de oudste schildpad ter wereld. Het dier is 182 jaar oud.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? verloor gek genoeg 300.000 kijkers ten opzicht van vorige week en kwam uit op 2,6 miljoen. In de tweede aflevering moest Evelien Bosch het veld ruimen. Nieuwslezer Rik van de Westelaken maakte wederom veel indruk op de dames.

Maar wie is toch de Mol?

Longmire

Bij SBS 6 startte de nieuwe politieserie Longmire. In de serie lost sheriff Walt Longmire de grote misdaden in het dorp Wyoming, New Mexico. De twee afleveringen van Longmire begonnen wat aarzelend met gemiddeld 600.000 kijkers.

DWDD

Dan nog even over DWDD. De talkshow scoorde zoals altijd goed met 1,5 miljoen kijkers, maar vele kijkers stoorden zich aan Joost Zwagerman, die meedeed aan een gesprek over de gevolgen van de aanslag in Parijs.

Gelukkig zorgde Lucky tv daarna voor de bevrijdende lach.

Reageren