Kijkcijfers: Geef Mij Nu Je Angst verliest kijkers

Vorige week trok Irene Moors met Geef Mij Nu Je Angst nog 1,4 miljoen kijkers, dat aantal zakte in week 2 naar 1 miljoen. Een flinke daling.

Hebben kijkers het wel gehad met dwangneuroses of komt het door het Champions League-voetal op het andere net? Waarschijnlijk het laatste. In deze aflevering van Geef Mij Nu Je Angst ging het om Irma die last had van emotofobie, angst voor overgeven. En die aandoening beheerste haar leven.

Om haar angst te overwinnen werd Irma rondgevlogen in een heel klein stuntvliegtuigje om haar misselijkheid op te wekken. En dat hielp.

Verslaafd!

Ook Verslaafd! leverde kijkers in, maar hield er nog steeds een hele knappe 1,5 miljoen over. Deze aflevering ging over de 27-jarige Kim die zwaar verslaafd was aan cocaïne. Om de coke te bekostigen werkte Kim als prostituée en dat kon haar moeder niet meer aanzien.

Ook deze aflevering speelde zich af in de gemeente Woerden.

Gelukkig ging het na 6 weken afkickkliniek in Zuid-Afrika een stuk beter met Kim.

Opgelicht?!

Bij Opgelicht?! ging het over ene Martin, een financieel adviseur/huisvriend die zijn cliënt Jos 62.000 euro afhandig had gemaakt. In de studio werd voorgerekend dat Jos inclusief rente zo'n 180.000 euro schade had opgelopen en de komende 40 jaar nog bezig is die schuld af te betalen. Jos bleef rustig, de bijna 1,3 miljoen kijkers iets minder. Ook de ouders van Jos werden opgelicht.

Na de uitzending van Opgelicht?! was iedereen wijzer.

Reageren