Kijkcijfers: Gewraakte aflevering Project P niet in trek

Het zal iets met het mooie weer te maken hebben, maar veel programma's verloren maandag kijkers. Zo ook de controversiële aflevering van Project P: Stop met Pesten.

Slechts een half miljoen mensen zagen hoe Dennis Weening worstelde met de gepestte Patrick en een onwillige school. Vorige week keken nog 768.000 mensen naar het programma. Project P bracht vanwege de uitspraak van een rechter de pesters niet in beeld maar uiteindelijk moest Patrick op zoek naar een nieuwe school.

Ook Levenslang Met Dwang verloor veel kijkers en kwam uit op 550.000 kijkers.

Ton van Royen

Het is Wel Je Kind van Ton van Royen verloor veel kijkers op SBS. De comeback van Ton begon vorige week met 408.000 kijkers en kwam nu uit op 314.000. In het programma probeert hij kinderen van gescheiden ouders met hun vaders te herenigen. Maar soms zijn die vaders, nu ja, niet zo aardig.

Goed scorende programma's van de avond waren Radar (1,5 miljoen), Het Drama van... Ruben en Julian en The Blacklist (970.000) De première van de Oscarwinnende film The Help was goed voor 410.000 op Net 5.

Louis van Gaal

In RTL Late Night ontving Humberto Tan voor het oog van 903.000 kijkers bondscoach Louis van Gaal, hondenfluisteraar Cesar Millan en Gerard Joling.

Reageren