Kijkcijfers: Goor Draait Door zakt naar 1,2 miljoen

23 November 2014 08:49 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten - RTL

De veelbesproken talkshow Goor Draait Door begon vorige week met 1,5 miljoen kijkers, maar dat aantal zakte in week 2 naar 1,2 miljoen.

De eerste aflevering van Gordon's talkshow kreeg veel kritiek na de première. Het was te chaotisch en Gordon lachte vooral zelf om zijn eigen grappen. Gordon zelf zei dat er nog wat moest worden geschaafd aan Gordon Draait Door, maar de tweede aflevering was van hetzelfde laken een pak. Herman den Blijker, Goedele Liekens en travestiet Bianca del Rio waren te gast.

Er werden pruiken afgetrokken en een jongen in het publiek trok zijn kleren uit.

Twitteraar 'Dat ben ik dus' vat de inhoud van Goor Draait Door even samen.

Ik Vertrek

Ik Hou van Holland was het best bekeken programma op primetime met 1,7 miljoen kijkers, gevolgd door Kassa met 1,3 miljoen. Ik Vertrek kwam uit op 1,2 miljoen. De lesbische dames Inma en Ingrid gaven hun viskar in Nederland op en begonnen (natuurlijk) een bed & breakfast in Spanje.

Dat kon natuurlijk niet goed aflopen en dat deed het dan ook niet. Dit was nooit eerder vertoond in Ik Vertrek.

Downton Abbey

Seizoen 5 van het kostuumdrama Downton Abbey ging van start NPO 2. Waar de serie in het buitenland een miljoenenpubliek heeft, is het in Nederland altijd een beetje behelpen. De eerste aflevering trok 647.000 kijkers.

Meer over