Kijkcijfers: Gouden Bergen blijft sukkelen met 466.000

Het wil nog niet zo lukken met de nieuwe Nederlandse dramaseries van Net 5 en SBS 6. Naar Gouden Bergen keken woensdag 466.000 mensen.

De serie begon ooit zo veelbelovend met 700.000 kijkers, maar die zijn foetsie en de toch best aardige serie is nu blijven steken onder de 500.000.

Het is jammer en ook onverklaarbaar dat leuke Nederlandse producties als Gouden Bergen, Bagels en Bubbels en Dagboek van een Callgirl niet meer kijkers richting de televisie trekken.

Tussen Kunst en Kitsch

Nelleke van der Krogt kreeg zoals altijd wel de handen op elkaar met Tussen Kunst en Kitsch. Bijna 1,8 miljoen mensen keken naar het programma dat ook wel eens teleurstelt.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw

RTL 4 is al aan de zomertijd begonnen en zond een herhaling uit van Jouw Vrouw Mijn Vrouw. Naar de uitzending waarin punkzangeres Elle Bandita kwam wonen bij plastische arts Robert Schoemacher keken alsnog 754.000 kijkers.

Slecht nieuws mensen: Elle en haar vriendin Christina Curry zijn allang weer uit elkaar.

RTL Late Night

In RTL Late Night (940.000) deed Annette Herfkens haar indrukwekkende verhaal. Annette overleefde in 1992 als enige een vliegtuigonteluk in Vietnam en moest acht dagen in de jungle wachten op reddingswerkers tussen haar overleden medepassagiers.

Reageren