Kijkcijfers: Herenfinale Roland Garros en Formule 1 goed bekeken

Veronica deed goede zaken met de Formule 1: er keken 687.000 naar racende auto's. 600.000 mensen zagen ook nog eens de Zwitser Wawrinka tennistournooi Roland Garros winnen.

Veronica trekt zelden 687.000 kijkers, dus de zender zal in haar nopjes zijn met de Formule 1-race van gisteren. Hamilton won de race in Canada, onze eigen Max Verstappen viel helaas niet in de punten en werd 15de. Maar ja, dat kon ook bijna niet anders, met alle opgelopen straffen (voor het ongeluk in Monaco én het gebruik van een vijfde motor).

Roland Garros

Op tennistournooi Roland Garros verraste Stan Wawrinka vriend en vijand door favoriet Djokovic te verslaan. 1 miljoen mensen schakelden hun televisie in voor de huldiging van de Zwitsterse tennisheld.

Bonje met de Buren

Op het Journaal na was Een Tegen 100, met 1,8 miljoen kijkers, het best bekeken programma. Het werd gevolgd door Tussen Kunst en Kitsch met 1,5 miljoen. In Bonje met de Buren (698.000 kijkers) losten Patty en Jochem een ruzie op tussen twee buurvrouwen.

Hopelijk vond de buurvrouw het vloerkleed wel mooi, anders begint de ellende opnieuw.

Andere Tijden Sport

Gisteren ging Andere Tijden Sport (1 miljoen kijkers) over de Nederlandse basketballer Rik Smits die hoge ogen gooide in de NBA.

Reageren