Kijkcijfers: Herhaling Droomhuis Gezocht scoort maar liefst 1,6 miljoen kijkers

Het is zomer en veel tv-zenders staan in de herhaalstand. Maar soms is dat aan de kijkcijfers niet te zien. Droomhuis Gezocht trekt gewoon 1,6 miljoen kijkers!

NPO 1 doet het deze week opvallend goed met herhalingen. Nadat Hello Goodbye dinsdag al 1,1 miljoen kijkers trok met een heruitzending, ging Droomhuis Gezocht daar woensdag nog eens ruim over heen: 1,6 miljoen mensen zagen (opnieuw) de aflevering waarin de Friese Emmie en Frans op zoek gingen naar het ideale huis in Frankrijk. Veel van de kijkers worden een beetje melig van het programma met Sybrand Niessen:


Zowel de deelnemers als de kijkers van het programma nemen graag een wijntje erbij:

 

Hotter Than My Daughter

Ook SBS 6 en RTL 4 zijn lekker aan het herhalen op woensdagavond. Bij SBS 6 pakt dat wat minder goed uit: Waar Is De Mol? boeit slechts 335.000 mensen met de aflevering over Guus Meeuwis. RTL 4 zal niet ontevreden zijn: de zender trok met de tweede keer Love Is In The Air 885.000 kijkers en ook Hotter Than My Daughter deed het prima in de herhaling met 702.000 nieuwsgierigen. Sommige kijkers vonden de metamorfose voor moeder Jacqueline helemaal niet nodig:

 
Dochter Renee had weinig reden tot klagen:

 

Wie Doet De Afwas?

In de vooravond van RTL 4 groeit GTST-vervanger Wie Doet De Afwas? woensdag naar 926.000 kijkers. Sinds de eerste aflevering maandag zit het programma al in de lift, en dat terwijl concurrent Geld Maakt Gelukkig op SBS 6 (448.000 kijkers) ook steeds publiek wint. Na Sander Janson en Goedele Liekens was het in Wie Doet De Afwas? dit keer de beurt aan Xander de Buisonjé om te koken. En 18 jaar na zijn doorbraak met Volumia! zijn er nog steeds vrouwen die zitten te soppen als hij in beeld komt:

(Spoiler alert!) Na een zeer spannende aflevering wist het team uiteindelijk te achterhalen dat ze bij Xander te gast waren. En dus moest hij de vaat doen, jawel.

 

Meer over:

Reageren