Kijkcijfers: #HermanDeSchermMan goed voor 1,2 miljoen

De opkomst was niet best, maar de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen trok toch 1,2 miljoen kijkers. Iets minder dan Manchester United - Olympiakos in de Champions League.

De held van elke verkiezingsuitslag op televisie is Herman van der Zandt met zijn soepele swipebewegingen en dito presentatiestijl. Ook deze gemeenteraadsverkiezingen was #HermanDeSchermMan trending topic. Hij werd meer besproken dan Geert Wilders en kwam bij presentatrice Hella van der Wijst zelfs de kamer in!

Een kniesoor had kritiek op Herman. Eentje maar.

Van Persie

1,2 miljoen voor de Gemeenteraadsverkiezingen is een fractie minder dan de Champions League-wedstrijd Manchester United - Olympiakos op hetzelfde tijdstip trok. Met een mooie hattrick van Robin van Persie die vervolgens geblesseerd van het veld moest. Het zal toch niet?

Jouw Vrouw Mijn Vrouw

Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips leverde een paar kijkers in en kwam uit op 986.000. Heleen van Royen trok in bij Arie Ribbens terwijl haar toyboy Bart Arie's vrouw Cea in Portugal op bezoek kreeg. En dat was af en toe lachen geblazen.

Arie rookte in het zwembad, deed niets en liet Heleen al het werk doen terwijl de jonge Bart zijn nieuwe vrouw in de watten legde. Dikke kans dat meer vrouwen na deze uitzending op zoek gaan naar een jongere heer.

Heleen gebruikte handig de reclame op RTL 4 om haar huis in Portugal op Twitter te koop te zetten.

Lees ook het interview dat Televier.nl had met Arie Ribbens - 'Een leuke meid, maar koken kan ze niet'

Reageren