Kijkcijfers: Hittegolf eist slachtoffers

Het was woensdagavond zo zinderend heet in Nederland dat niet veel mensen zin hadden in een avondje binnen voor de televisie.

Naar de detectiveserie Silent Witness op NPO 1 keken slechts 667.000 mensen. De herhaling van Hotter Than My Daughter op RTL 4 trok 636.000 kijkers. Een van de weinige programma's die boven het miljoen wist te scoren was GTST.  1,2 miljoen fans zaten klaar voor Goede Tijden Slechte Tijden. Dat is veel minder dan normaal, maar alsnog geen slechte score. Die GTST-fans zaten met een flink dilemma.

Bureau Sport

Op NPO 3 zijn Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezig met hun reeks over de Tour de France in Bureau Sport. Slechts 313.000 keken naar deze aflevering en dat is zonde, want de heren maken een heel leuk programma. Dit keer moedigden ze, verkleed als Bassie en Adriaan, renners aan in een bergrit.

Utopia

In Utopia gaat het leven ook door zonder Giorgio, die het deze week na anderhalf jaar voor gezien hield. 470.000 mensen keken hoe het eraan toe ging bij de bewoners die weinig kanten op kunnen in deze hittegolf.

Reageren