Kijkcijfers: Holland's Got Talent blijft stabiel op 1,5 miljoen

Het publiek van Holand's Got Talent is reuzetrouw, iedere week kijken er 1,5 miljoen mensen naar de talentenjacht op RTL 4.

Die 1,5 miljoen mensen zagen wie er naar de finale van volgende week gaan in Holland's Got Talent. En dat waren vooral zangacts.

Kassa

Alleen Studio Sport (2 miljoen) en het Journaal van Acht Uur (1,8 miljoen) werden nog beter bekeken dan Holland's Got Talent. Naar Kassa keken 1,3 miljoen mensen en die zagen tot hun schrik dat je maar beter niet meer het adresboek van je bank kunt gebruiken bij het overmaken van geld.

Golden Oldies

In de op een na laatste aflevering van Golden Oldies hadden de ouderen eindelijk hun slotoptreden in Berlijn. 729.000 kijkers waren daar getuige van. Dat maakt Golden Oldies niet direct een kijkcijferkanon voor NPO 1.

Nacht van de Popmuziek

Op NPO 3 presenteerden Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis hun Nacht van de Popmuziek. 346.000 mensen hadden daar wel zin in.

Omdat de programmering van de Publieke Omroep in de toekomst educatief moet zijn van de minister, dekten de kijkers van de Nacht van de Popmuziek zich alvast in.

Reageren