Kijkcijfers: Holland's Got Talent opent met 1,6 miljoen

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is goed uit de startblokken gekomen met ruim 1,6 miljoen kijkers. Paul de Leeuw begon met 1,2 miljoen.

Holland's Got Talent is de langstlopende talentenjacht van Nederland en blijkbaar is de koek nog niet op, want 1,6 miljoen kijkers is een prima begin voor de show met Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty. De optredens riepen, zoals gebruikelijke, weer veel discussie op. Hoe zat het bijvoorbeeld met de jonge weduwnaar die een lied zong over zijn overleden vrouw. Kon hij nu zingen of niet?

Roodkapje

Ook voor Paul de Leeuw was het première-avond. Hij debuteerde met zijn spelshow Roodkapje op RTL 4 en deed dat voor 1,2 miljoen kijkers. De Leeuw baseerde het format op een spelletje dat hij altijd met zijn kinderen speelt. De kijkers waren vooralsnog niet onverdeeld enthousiast.

Ik Vertrek

Ondanks de nieuwe concurrentie bleven 50 jaar André van Duin en Ik Vertrek lekker scoren voor NPO1 met respectievelijk 1,5 en 1,3 miljoen kijkers. Audrey en Joop namen in Ik Vertrek de wijk naar Bonaire en gelukkig liep daar helemaal niets op rolletjes.

Reageren