Kijkcijfers van donderdag 29 oktober

De TV van gisteren: I can see your voice start met bijna 1 miljoen kijkers

30 oktober 2020 08:58 | kijkcijfers | Door Andrea Peelen

© RTL

De nieuwe zangshow I can see your voice is donderdag van start gegaan met bijna 1 miljoen kijkers. De nieuwe amusementsshow van RTL 4 hield zich daarmee knap staande tegenover de stevige concurrentie van Beste Zangers op NPO 1 en Chateau Meiland bij SBS 6.

I can see your voice is de nieuwe amusementsshow van RTL 4 en wordt gemaakt door dezelfde mensen als The masked singer. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard. In het programma moet een panel van bekende Nederlanders raden wie er van de mensen op het podium echt kan zingen en wie niet. De eerste aflevering scoorde gisteren 954.000 kijkers, een hele nette score gezien de moordende concurrentie van Chateau Meiland op SBS6 en Beste Zangers op NPO 1.

Fred van Leer

Op Twitter zijn de reacties op I can see your voice overwegend positief, al vinden sommige kijkers het panel - bestaande uit onder meer Fred van Leer en Jeroen van Koningsbrugge - wat nadrukkelijk aanwezig. 

Emotionele duetten in Beste zangers 

Beste zangers sloot het seizoen af met ruim 1,6 miljoen kijkers. Zij zagen hoe het seizoen werd afgesloten met duetten van onder meer Miss Montreal en Stef Bos. Hun vertolking van het nummer Laat me van Ramses Shaffy raakte de gevoelige snaar bij een hoop kijkers. 

Paradepaardje van SBS 

De kijkcijferlijst van donderdagavond is niet compleet zonder Chateau Meiland. En wederom wisten Martien & co met 1,3 miljoen een mooie score neer te zetten. Aangezien het daaropvolgende programma Mr. Frank Visser rijdt visite slechts 548.000 kijkers opleverde, kan geconcludeerd worden dat Chateau Meiland nog steeds het paradepaardje is van SBS6. 

 

Ali B op volle toeren

Het uitkijken is nu naar de kijkcijfers van I can see your voice van volgende week. Weet het programma de mooie kijkcijfers vast te houden of zelfs te verhogen als Beste Zangers is afgelopen en Ali B op Volle Toeren het stokje overneemt op dat tijdsslot? 

Meer over