Kijkcijfers: Ik Vertrek begint weer fantastisch

De eerste nieuwe aflevering van Ik Vertrek trok 1,5 miljoen kijkers en was meteen trending topic op Twitter. Maar ging er genoeg mis?

De emigranten van Ik Vertrek maken er vaak een potje van. Ze verhuizen naar een land waarvan ze de taal niet spreken, hebben geen geld en vaak geen idee van waar ze terechtkomen. Juist dat is de charme van het programma. En dus zat iedereen klaar voor wat leedvermaak.

Helaas viel er niet al te veel af te strepen op de bingo-kaart. Bertie en Jan begonnen een camping in Luxemburg en dat ging tot groot verdriet van de twitteraars best aardig. Er viel slechts commentaar te leveren op de wallen, de schoenkeuze en het accent van Bertie en de rest.

Weet Ik Veel

Het best bekeken programma van de avond was het Journaal (2,2 miljoen), daarna volgde Studio Sport (1,8 miljoen) en de quiz Weet Ik Veel (bijna 1,8 miljoen) die het week na week fantastisch doet. Net als presentatrice Linda de Mol trouwens.

Schaatsen

Buiten mag het dan wel een beetje lente zijn, binnen wordt er nog steeds geschaatst alsof het winter zou zijn. Het WK Allround trok desalniettemin 1,1 miljoen kijkers. Ireen Wüst en Koen Verweij liggen op koers voor de titel.

 

Reageren