Kijkcijfers: Ivo Niehe en zijn TV Show een unaniem groot succes met 2 miljoen kijkers

Ivo Niehe maakte zijn eigen woorden maar weer eens waar. Zijn TV Show is een unaniem groot succes met 2 miljoen kijkers. Hij versloeg zelfs Divorce.

Vorige week trok de TROS TV Show nog 1,8 miljoen kijkers dus dat is een forse stijging. Ivo ging op bezoek bij voetballer Arjen Robben en bij een geadotpeerde Chinese tweeling.

Studio Sport

Het beste bekeken programma van de avond was Studio Sport Eredivisie. De mogelijkheid bestond dat Ajax voor het vierde achtereenvolgende jaar landskampioen zou worden, maar dat lukte net niet.

Divorce deed het ondertussen prima met bijna 2 miljoen kijkers, net als Moordvrouw.

Oplichters in het buitenland

Kees van der Spek blijft het voor SBS 6 prima doen met zijn Oplichters in het Buitenland: 906.000 kijkers. Van der Spek liet zich oplichten in Gambia en bij de kijkers thuis ontging alle lust om op vakantie te gaan.

Life 4 You

Carlo & Irene ontvingen in Life 4 You de jarige Patricia Paay. De diva is 65 geworden en liet weten dat ze een man zoekt van haar eigen leeftijd. Ook de Oostenrijkse inzending van het Eurovisie Songfestival was te gast. Conchita Wurst is half man, half vrouw en dat ziet er nogal, nu ja, opvallend uit.

Reageren