Kijkcijfers dinsdag 27 september 2022

De TV van gisteren: Jinek blijft achter in kijkcijferstrijd

28 september 2022 09:10 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
Waar Jinek ooit heerste als talkshowkoningin, sluit ze nu achteraan in het rijtje. Haar show van dinsdag trok nog maar 564.000 kijkers.

Eva begon de naar haar genoemde talkshow twee jaar geleden bij RTL 4 met 1,7 miljoen kijkers. Maar das war einmal. Dit seizoen vallen de cijfers behoorlijk tegen. Zeker sinds ze moet opboksen tegen het programma van Arjen Lubach op NPO 1. Zelfs de verguisde Khalid & Sophie scoren beduidend beter. Toch had Jinek wel een indrukwekkende gast in de studio. 

De Avondshow met Arjen Lubach

Opsporing Verzocht scoorde zoals altijd wel goed met 1,1 miljoen kijkers. Het enige amusementsprogramma dat boven de 1 miljoen kijkers uitkwam is De Avondshow met Arjen Lubach. Daarin ging het o.a. over het interview van Sven Kockelman met Mark Rutte. 

Familie Gillis: Massa is Kassa

Andere opvallende zaken: Opvoeden Doe Je Zo met Robert ten Brink scoorde belabberde cijfers op RTL 4. Slechts 352.000 kijkers waren geïnteresseerd in de opvoedtips en het is een wonder dat RTL het programma nog niet van tv heeft gegooid. Een nieuwe aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas trok 891.000 kijkers en Familie Gillis: Massa is Kassa was goed voor 722.000 kijkers op SBS 6. En daarin viel het kijkers weer op dat op de parken van Peter Gillis bepaald geen paleisjes staan. 

Meer over