Kijkcijfers: Jinek op de late avond scoort 875.000

Eva Jinek zal tevreden zijn met haar debuut als vervanger van Jeroen Pauw op de late avond. Jinek trok 875.000 kijkers en dat is meer dan Pauw.

Natuurlijk mocht Eva wel debuteren zonder enige concurrentie van Humberto Tan die pas volgende week weer aantreedt. Jinek had Hans Spekman van de PvdA, Jojanneke van den Berge en Yvon Jaspers te gast.

Loden Leeuw

De beste kijkcijfers waren maandag voor Spoorloos met 2,4 miljoen kijkers en ook Radar deed goede zaken voor NPO 1 met Radar. Daarin werd de Loden Leeuw uitgereikt voor meest irritante reclames. De tweeling Tim en Tom Coronel werden gekozen tot irritantste BN'ers. Gelukkig hebben Tim en Tom ook nog fans. 

Mindf*ck

Op NPO 3 begon illusionist/arts Victor Mids met zijn programma Mindf*ck (618.000 kijkers) waarin hij mensen op straat illusies liet zien. En dat deed hij ongelooflijk goed. Veel kijkers twijfelden na afloop aan hun geetelijke vermogens.

Het Familiediner

De serie The Blacklist was terug voor een tweede seizoen en scoorde meteen 1,2 miljoen kijkers, net iets minder dan Het Familiediner (1,5 miljoen) met Bert van Leeuwen die Nederland sinds maandag weer ruzievrij maakt.

Toch zou Bert niet overal welkom zijn.

Reageren