Kijkcijfers: Jinek opent augustus met 717.000 kijkers

Eva Jinek is na een maand weer terug op de late avond van NPO 1 en zet daar meteen een mooie score neer. Haar talkshow trok 717.000 kijkers.

We moesten Eva Jinek een maandje missen, maar sinds maandagavond is haar talkshow weer op de buis. 717.000 mensen zaten klaar voor de uitzending, waarin onder anderen Ronald de Boer en Toine van Peperstraten aanschoven. Eva was weer lekker op dreef.


Jinek had ook een item over de zeevonk die badgasten tussen Scheveningen en Katwijk uit het water hield. De naam van deze rode gloed in het water riep natuurlijk herinneringen op aan Eva's ex-vriend, ook bij Toine van Peperstraten:


Lees ook:
Eva Jinek en Freek Vonk uit elkaar

 

We Zijn Er Bijna

NPO 1 had verder de derde aflevering van We Zijn Er Bijna op het menu staan. Met 1,5 miljoen kijkers was de Omroep MAX-vakantieserie met Martine van Os het best bekeken programma op primetime. Alleen Groeten van MAX (1,3 miljoen) en De Slimste Mens (1 miljoen) kwamen nog enigszins in de buurt. De groepsvakantie van de ouderen in We Zijn Er Bijna blijft fascinerende beelden opleveren:

 

Wie Doet De Afwas

In RTL 4's GTST-vervanger Wie Doet De Afwas was het deelnemersteam dit keer te gast bij oud-bokser Remy Bonjasky. De 798.000 kijkers herkenden niet alleen de BN'er in kwestie; ook een paar deelnemende 'onbekende Nederlanders' kwamen bekend voor.Reageren