Kijkcijfers: Johnny de Mol verslaat Geer en Goor

5 september 2014 08:47 | kijkcijfers | Door Televizier

Johnny de Mol doet geweldige zaken met zijn programma SynDROOM. Met 1,5 miljoen kijkers deed hij het beter dan GTST en zijn RTL-collega's Geer en Goor.

Na het Journaal van Acht Uur was SynDROOM het best bekeken programma van de avond. Johnny vervult in SynDROOM de wensen van verstandelijk gehandicapten en dat wordt gewaardeerd.

Italië - Nederland

Geer en Goor leverden met Waarheen Waarvoor 300.000 kijkers in ten opzichte van vorige week maar kwamen alsnog uit op een hele respectabele 1,3 miljoen. Dat verlies had waarschijnlijk te maken met de oefenwedstrijd tussen Italië en Nederland bij SBS 6. Maar van het voetbal werd niemand blij.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson stelde de achttien kandidaten voor die zich dit jaar vrijwillig laten uithongeren op een onbewoond eiland. Dat leverde een hele aardige 913.000 kijkers op. Expeditie Robinson is duidelijk nog niet uit de gratie.

De programmamakers hebben hun best gedaan zo veel mogelijk BN'ers te charteren voor een rondje Expeditie. Hoewel, BN'ers? Namen als Nadia Palesa Poeschmann, Juliette van Ardenne en Mr. Polska deden bij velen geen enkel belletje rinkelen.

Meer over