Kijkcijfers: Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS stelt teleur met 748.000 kijkers

26 maart 2015 07:53 | kijkcijfers | Door Televizier

© Kastermans Fotografie

RTL 4 begon met een nieuwe woensdagavond. Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS haalde 748.000 kijkers binnen voor de zender. Niet een heel goede score!

In Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS was te zien dat Emile Ratelband en Glenn Helder van vrouw wisselden. Zo kwam Glenns vriendin Jara terecht bij 'positiviteitsgoeroe' Emile en moest Gitta Ratelband het een paar dagen doen met Glenn. De ruil trok 748.000 kijkers, een stuk minder dan de 1,1 miljoen kijkers voor de seizoensopener van de vorige serie. De kijkers waren nu vrij negatief over de deelnemers:

Alleen Jara, de vriendin van Glenn Helder, kwam volgens de meeste kijkers positief uit het programma:

Lees ook:
Een interview met Emile Ratelband en Jara van Kesteren over JVMV VIPS.

Na afloop van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS startte RTL 4 met het nieuwe seizoen van Thuis Voor De Buis, waarin we tv-kijkers tv zien kijken en commentaar horen leveren op wat ze zien. 665.000 mensen waren hier nieuwsgierig naar.

Tussen Kunst En Kitsch

Niet alleen RTL 4 begon met nieuwe shows, ook NPO 1 had de woensdagprogrammering vernieuwd. De detective Vera trok 1,5 miljoen kijkers en Tussen Kunst En Kitsch maar liefst 2 miljoen! Het taxeerprogramma is toe aan het laatste seizoen met Nelleke van der Krogt, die binnenkort met tv-pensioen gaat. De kijkers zullen haar missen:

Het vertrek van Karen, Kristel en Josje uit K3 en van Zayn uit One Direction valt in het niet bij het vertrek van Nelleke:

 Gelukkig blijven de experts wel hetzelfde als Frits Sissing het presentatiestokje overneemt:


Kitsch Of Kassa

SBS 6 begon woensdag met de nieuwe spelshow Kitsch Of Kassa van Jochem van Gelder. Daarin moeten kandidaten de waarde raden van allerlei bijzondere objecten. En inderdaad, dat heeft wel iets weg van Tussen Kunst En Kitsch:

Kitsch Of Kassa trok 720.000 kijkers, precies evenveel als Danni Lowinski, dat vlak daarvoor werd uitgezonden op SBS 6.

Meer over