Kijkcijfers: Krasse Knarren opent met 1.098.000

14 augustus 2014 08:05 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Bijna 1,1 miljoen kijkers zagen hoe vijf BN’ers op leeftijd een week lang samen in een huis zaten bij wijze van verjongingskuur.

Vijf bejaarde BN’ers keren in een nieuwe reeks Krasse Knarren terug naar de jaren 70 om zich weer jong te voelen. Deze tijdreis is gebaseerd op een onderzoek van een Amerikaanse psychologe: door het herleven van je gloriedagen kun je jezelf geestelijk en lichamelijk jonger denken. Gelukkig draait het in Krasse Knarren niet om de wetenschap, maar om de sterren van weleer.

Hollandse Zaken

533.000 kijkers keken gisteren naar Hollandse Zaken, wederom van Omroep MAX. In het discussieprogramma wisselt Cees Grimbergen interviews aan tafel af met de debatten in de zaal. Gisteren werd er gesproken over vrouwen in de overgang. Moet er meer aandacht komen voor deze dames? Niet alleen in de studio reageerde men op deze vraag, ook op de sociale media bastte de discussie los.

EK atletiek

Laten we niet vergeten dat er momenteel weer een groot sportevenement bezig is. Het EK atletiek werd gisteren door 389.000 mensen bekeken en staat daarmee op de laatste plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. De prestaties op de baan waren gelukkig een stuk beter, Dafne Schippers heeft een gouden plak gewonnen op de 100 meter. Op Twitter kreeg de sprintster veel felicitaties.

Meer over