Kijkcijfers: Late Night keert terug met 1 miljoen kijkers

Humberto Tan is terug van zijn winterbreak en de kijkers wisten hem meteen weer te vinden. Ruim 1 miljoen mensen keken naar RTL Late Night.

Het is altijd balen voor een talkshowhost wanneer hij met vakantie is als er iets belangwekkends gebeurt in de wereld, maar Humberto deed zijn best om er alsnog iets van te maken.

Maar ondanks alle goede bedoelingen van de mensen aan tafel was het een man met een witte stropdas achter Isa Hoes die de meeste aandacht trok.

Op het einde kwam de aap uit de mouw.

De glorieuze terugkeer van Humberto had grote gevolgen voor Jinek, dat een flink deel van haar kijkerspubliek moest inleveren. Eva kwam uit op 546.000 kijkers.

Mindf*ck

Het programma Mindf*uck is bezig een flinke hit te worden. De show met illusionist Victor Mids begon vorige week met 618.000 kijkers en stijgt nu door naar 763.000. Victor was weer op dreef, hij liet o.a. de parel uit het schilderij Het meisje met de parel van Johannes Vermeer verdwijnen.

De Fractie

Ook de nieuwe politieke serie De Fractie deed het heel aardig. De serie over gekonkel op het Binnenhof trok 713.000 kijkers. De Fractie gaat over de fictieve fractie van de VPN, de Vrijzinnige Partij Nederland, en het veelbelovende Kamerlid Tim Snel.

Reageren