Kijkcijfers: Leer Mij Vrouwen Kennen start redelijk met 684.000

De mannen tegen de vrouwen-show Leer Mij Vrouwen Kennen met cabaretduo Veldhuis & Kemper begon woensdag met 684.000 kijkers. Dat is niet slecht maar ook niet goed.

Leer Mij Vrouwen Kennen staat meteen na Dokter Tinus geprogrammeerd (1,2 miljoen) wat eerder De Lijf Show tot een groot succes maakte. Leer Mij Vrouwen Kennen profiteert in de eerste aflevering veel minder van het succes van Tinus.

In de show moeten 3 mannelijke BN'ers laten zien hoe veel verstand ze hebben van de vrouw. Tussen die mannelijke BN'ers stond ook Dave Roelvink, de knul die recentelijk liet zien dat hij bijzonder slecht met vrouwen omgaat.

Gelukkig waren er ook veel kijkers die, ondanks de aanwezigheid van Dave, genoten van Leer Mij Vrouwen Kennen. Al vond Ruth er zo te zien niet zo veel aan.

Tussen Kunst & Kitsch

Het best bekeken programma op primetime was weer eens Tussen Kunst en Kitsch (1,6 miljoen). Een zilveren schaal was een van de hoogtepunten van deze aflevering.

Meeuwis en De Mol Maken Vrienden

Meeuwis en de Mol Maken Vrienden begaf zich in de bijzondere wereld van de Larpers. Dat zijn mensen die intensief in een rollenspel opgaan en dan bijvoorbeeld een weekend lang een ridder spelen of een fee. Johnny en Guus trokken er bijna 1,2 miljoen kijkers mee.

Meer over:

Reageren