Kijkcijfers: lekkere opening voor 't Is Hier Fantasties met 687.000

Zou Beau van Erven Dorens eindelijk weer eens een hit in handen hebben? 'T Is Hier Fantasties begon in ieder geval goed met bijna 700.000 kijkers.

Zeker wanneer je bedenkt dat de SBS-presentator het moest opnemen tegen het monster dat The Voice of Holland heet (2,2 miljoen).

Chersonissos

Dan was dus niet de enige die zijn tv inschakelde op 'T Is Hier Fantasties, waarin Beau van Erven Dorens de nieuwe Ursul de Geer was. Beau zocht in de eerste aflevering Nederlandse vakantiegangers op in Chersonissos, maar trok ook op met een Christelijke wandelclub. De reacties zijn over het algemeen zeer positief.

Vooraf zei Beau dat hij vreesde voor de kijkcijfers, ook hij is opgelucht.

Zeg Eens B

Gouden Televizier-RIng winnaar Flikken Maastricht was wederom lekker op dreef met bijna 2 miljoen kijkers. Opvallend is dat bijna geen enkele kijker daarna blijft hangen op NPO 1voor het sympathieke programma Zeg Eens B. Caroline Tensen volgde daarin slecht lezende- en schrijvende landgenoten voor slechts 551.000 kijkers. Een bedroevend laag getal. De paar mensen die keken, waardeerden het programma gelukkig wel.

College Tour

Twan Huys had in College Tour Stromae te gast (300.000 kijkers). De Belgische zanger bleek aardig en bescheiden en dat spreekt ons Nederlanders natuurlijk zeer aan.

Bijna nog meer aandacht dan de woorden van Stromae trok het pak van Twan Huys. Dat was blauw geruit.

Reageren