Kijkcijfers: Luis Suarez bijt een Italiaan voor het oog van 2,8 miljoen kijkers

En toen deed hij het weer. De Uruguyaan Luis Suarez beet een Italiaanse verdediger in zijn schouder en dat kan hem wel eens het WK kosten.

Uruguay schakelde Italië uit en mag door naar de achtste finale, maar staat daarin waarschijnlijk zonder sterspeler Luis Suarez. Voor de derde keer in zijn carrière beet hij een tegenstander. De scheidsrechter ontging het, maar honderden miljoenen kijkers wereldwijd zagen heel duidelijk hoe Suarez zijn tanden zette in Chiellini.

En natuurlijk schreeuwde de bijtactie van Suarez om de nodige woordgrapjes.

Utopia

Buiten het voetbal om waren er geen programma's die boven het miljoen scoorden. Het Half Acht Nieuws op RTL 4 haalde 907.000 kjkers. Utopia heeft het lastig tijdens het WK, maar de uitzending van dinsdag deed het redelijk met 623.000 kijkers. Voor de vaste kijkers die even een dagje gemist hebben, dit gebeurde er:

Sherlock

De KRO zendt tijdens het WK voetbal elke avond detectives voor de niet-voetballiefhebbers, maar de kijkcijfers zijn ook hier niet om over naar huis te schrijven. Naar een gloednieuwe aflevering van Sherlock keken 465.000 mensen. De mensen die het niet zagen, die hebben wat gemist.

Meer over:

Reageren