Kijkcijfers: maar liefst 4,3 miljoen zien Oranje winnen van Letland

Zo'n beetje heel Nederland zat voor de tv om te zien of Oranje wel kon winnen van Letland. En dat konden we. Met 6-0 maar liefst!

Er hing nogal wat af van de kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Verlies betekende geen EK en het vertrek van bondscoach Guus Hiddink. Maar gelukkig raapte het Nederlands elftal zich op tijd bij elkaar en speelde het eindelijk weer eens een goede wedstrijd.

Hoewel de wedstrijd vroeg begon, zaten ruim 4,3 miljoen kijkers op het puntje van hun stoel. Al blijven de juichende Twitterrecensies nog achterwege.

Nieuwe Buren

De serie Nieuwe Buren was toen aan haar dramatische en nogal bloederige slot. Een happy end zat er niet in, maar dat wisten de lezers van het Saski Noort-boek natuurlijk allang. 1,4 miljoen mensen zagen hoe het afliep met Katja Schuurman en de rest.

Undercover in Nederland

Alberto Stegeman ging in Undercover in Nederland voor 1,6 miljoen kijkers achter volkszanger Martin Meiro aan (niet te verwarren met Martin Moreiro). Martin leent geld van iedereen, maar betaalt nooit iets terug. Dan ben je bij Alberto aan het verkeerde adres.

Martin keek zelf ook belangstellend toe.

Reageren