Kijkcijfers: Memories Zomerspecial begint met 1,5 miljoen

3 juni 2014 08:37 | kijkcijfers | Door Televizier

Memories is zo'n programma dat nooit gaat vervelen. 1,5 miljoen mensen gingen eens goed zitten voor Anita Witzier en haar zomerspecial.

Drie dames werden herenigd met hun Italiaanse lover van weleer. Het was sowieso een goede dag voor Ned. 1, de eerste aflevering van het seizoen van Groeten van MAX werd bekeken door ruim 1,3 miljoen menen. Die kijkers hadden hoge verwachtingen.

Alle kijkers werden uiteindelijk wel weer wat wijzer. Op het Damrak in Amsterdam kun je een specifiek hotel beter overslaan.

 

Familiediner

Het best scorende programma van de avond was Goede Tijden Slechte Tijden met bijna 1,8 miljoen kijkers, gevolgd door het Journaal van acht uur met ruim 1,6 miljoen. Het Familiediner was goed voor 1,2 miljoen kijkers. Toch had presentator Bert van Leeuwen geen gemakkelijke avond.

Gerrit was ooit beschuldigd van diefstal van een oranje dekzeil door zijn zwager en had duidelijk geen zin in een diner met de familie.

WK Hockey

De hockeyende dames wonnen op het WK gemakkelijk van België en 631.000 mensen waren daar getuige van. Een groot deel van het mannelijk publiek ging vooral eens goed zitten voor Naomi van As.

Meer over