Kijkcijfers: middagwedstrijd België trekt meer kijkers dan avond

De wedstrijd van het Belgisch nationaal team tegen Rusland om 18.00 uur trok 2,9 miljoen kijkers. Dat is opvallend genoeg meer dan de wedstrijd van 21.00 uur.

Naar Zuid Korea - Algerije keken 2,5 miljoen. Een niet erg aansprekende affiche, maar zoals wel vaker tijdens dit WK voetbal leveren die juist de leukste wedstrijden op. Het werd 4 - 2 voor Algerije na een sprankelende wedstrijd.

De Belgen plaatsten zich voor de achtste finale door laat in de wedstrijd het beslissende doelpunt te maken tegen Rusland. Een niet erg boeiende pot, vond ook kenner Victoria Koblenko.

Ontvoerd

Ja, er gebeurde meer op televisie dan alleen voetballen. Het was zondag, dus ontvoerde John van den Heuvel maar weer eens een kind voor het oog van 850.000 kijkers. Dat doet John als de beste, maar hij is niet de meest gevoelige presentator op de Nederlandse televisie.

Red Mijn Vakantie

673.000 mensen zagen op SBS 6 hoe Alberto Stegeman zich ondertussen bezig hield met heel andere belangrijke zaken: benadeelde Nederlandse vakantiegangers in Red Mijn Vakantie.

Alberto's sidekick Rob 'daar word ik niet vrolijk van' Geus ging in hetzelfde programma wederom op pad om vieze appartementen te ontmaskeren. En die vond hij.

Reageren