Kijkcijfers: Miljoenenjacht stijgt door naar 2,3 miljoen

6 Oktober 2014 08:43 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker Fotografie - RTL

Het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht begon met 2 miljoen kijkers en groeit in week 2 door naar 2,3 miljoen kijkers. Ook naar Nieuwe Buren keken meer mensen.

En in de uitzending van Miljoenenjacht speelde zich een klein drama af. De winnaar, financieel directeur van beroep, sleepte het toch niet onverdienstelijke bedrag van 290.000 euro binnen, maar bleek 2,5 miljoen in zijn eigen koffer te hebben. En dat zorgde voor het nodige leedvermaakt thuis op de bank.

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren blijft het goed doen, de RTL 4-serie trok deze week met 1,6 miljoen zelfs een recordaantal kijkers. En vooral de blote bast van Thijs Römer zorde deze aflevering voor enthousiaste reacties.

Heel Holland Bakt

Wie dacht dat al dat geweld op RTL 4 ten koste zou gaan van Heel Holland Bakt, heeft het bij het verkeerde eind. De thuisbakkers sleepten bijna 1,8 miljoen kijkers binnen.

5Extreem

In 5Extreem ging Ewout Genemans op pad met jager Jack die als trofee een olifant schoot in Afrika en dat leverde vanzelfsprekend zeer veel verontwaardige en boze reacties op en 222.000 kijkers.

Meer over