Kijkcijfers: Nationale IQ-test levert kijkers in

De Nationale IQ-Test van BNN trok woensdag bijna 1,3 miljoen kijkers. Dat is een stuk minder dan in vorige jaren.

Vorig jaar scoorde De Nationale IQ-Test 1,7 miljoen kijkers, het jaar ervoor zelfs 1,8 miljoen. Dat is misschien te wijten aan de niet zo bekende BN'ers die meededen aan de intelligentietest. Het overkoepelende thema was dit jaar: Ben jij slimmer dan je partner? Manon Thomas bleek de slimste BN'er met 126 punten, Billy uit Utopia haalde 112 en de bejaarde Ouwe Hoeren-tweeling Martine en Louise eindigden onderaan. En thuis speelden de mensen natuurlijk ook mee. 

Tijdens de test viel presentatrice Sophie Hilbrand flink op haar gezicht, maar dat was een afleidingsmanoeuvre en die hoorde bij de show, al had niet iedereen dat in de gaten.

Rot Op Naar Je Eigen Land

Het programma Rot Op Naar Je Eigen Land bleef op de tweede avond aardig overeind en scoorde 818.000 kijkers, dat waren er gisteren nog 856.000. De deelnemers gingen dit keer mee met de Turkse politie op zoek naar illegalen. Het maakte ook weer het nodige los bij de kijkers.

Ali B Op Volle Toeren

Ali B op Volle Toeren ging langs bij good old Harry Slinger (de man met het rode mutsje) van Drukwerk om zijn nummer Je loog tegen me te verbouwen. Dat trok 475.000 kijkers. Niet veel voor zo'n veelgeprezen prorgramma. Maar Harry maakte wel indruk.

Reageren