Kijkcijfers: NCIS: New Orleans begint prima met 728.000

SBS zond dinsdag de eerste aflevering van de spin-off NCIS: New Orleans uit en ook deze serie lijkt weer een hit te worden.

NCIS is al jaren de best bekeken serie ter wereld dus een spin-off lag nogal voor de hand.

NCIS dus, maar dan in New Orleans met andere acteurs. In de Verenigde Staten begon NCIS: New Orleans in september en ook daar doet de serie het prima.

De Rijdende Rechter

Het best bekeken programma op prime time was weer eens De Rijdende Rechter met ruim 1,6 miljoen kijkers.

In de laatste aflevering van het seizoen vreesde mevrouw Brevet voor haar buurman die haar schuurtje dreigt af te breken omdat het volgens hem gedeeltelijk op zijn grond staat. Een ouderwets gevalletje erfgrens dus. De buurman werd door de kijkers niet erg sympathiek bevonden.

Gelukkig kwam mevrouw Brevet als winnaar uit de bus. Alhoewel...

Opgelicht?!

Ook Opgelicht?! scoorde goed als vanouds. 1,5 miljoen mensen zagen hoe een flink aantal medeburgers voor een flink bedrag was opgelicht door een zonnepaneelbedrijf dat de bestelde zonnepanelen niet leverde.

In bijna in iedere aflevering van Opgelicht?! blijkt dat aangifte doen bij de politie daarna een crime is.

Kijkers die de hele avond naar NPO 1 kijken hadden vervolgens even wat hersteltijd nodig, want gezellig was het allemaal niet.

Is This Love?

Dan de liefde. De eerste kandidaat in het door 228.000 mensen bekeken programma Is This Love? op SBS heeft de liefde van zijn leven gevonden en verliet de villa. Maar de kijkende twitteraars hadden weinig oog voor zo veel schoonheid.

Reageren