Kijkcijfers dinsdag 29 maart 2022

De TV van gisteren: Nederland - Duitsland best bekeken, Joep uit MAFS valt door de mand

30 maart 2022 09:16 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Het Nederlands elftal deed het in een oefenwedstrijd aardig tegen de Duitsers, terwijl Joep uit Married at First Sight het verbruide bij de kijker. 

Joep verklaarde in deze aflevering van het trouwprogramma dat hij geen seksuele klik voelde met Caroline en dat de twee te verschillend zijn om getrouwd te blijven. Kijkers van Married at First Sight verdenken Joep ervan dat hij simpelweg weer eens op televisie wilde met zijn hoofd. De krullenbol deed immers ook al mee aan De Bachelorette met Gaby Blaaser. Het programma trok 873.000 kijkers. 

Nederland - Duitsland

De meeste kijkers waren voor de oefenwedstrijd Nederland - Duitsland met net geen 2 miljoen. En die waren over het algemeen best tevreden over het 1 - 1 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA. Vooral Frenkie de Jong viel in de smaak. 

Familie Gillis: Massa is Kassa

Andere programma's hadden enigszins te lijden onder de vele kijkers voor het voetbal. De Rijdende Rechter kwam tot 869.000 kijkers, De Avondshow met Arjen Lubach had er 832.000, Familie Gillis: Massa is Kassa trok 634.000 kijkers. Dit keer moest Peter zijn eetdagboek overleggen aan een diëtist die nog steeds bezig is van de schrik te bekomen. 

Meer over