Kijkcijfers: Net 5 scoort een redelijke 389.000 voor Bagels en Bubbels

8 april 2015 08:38 | kijkcijfers | Door Televizier

© SBS

Net 5 is een nieuwe weg ingeslagen en zendt weer eigen dramaproducties uit. Dinsdag debuteerde de romantische serie Bagels en Bubbels met 389.000 kijkers.

In Bagels en Bubbels valt bakker Rik (Egbert Jan Weeber) voor de beroemde miljonairsdochter Noa (Bracha van Doesburgh). Ook Halina Reijn en Geza Weisz spelen mee. 389.000 kijkers is geen geweldig aantal maar het is een stuk meer dan het gewone kijkersaantal van Net 5. De eerste reacties zijn overwegend positief.

Toni en Tony

Dat klinkt dus veelbelovend. Maar er was meer nieuws deze dinsdag. De RTL5-realityserie Toni en Tony bijvoorbeeld. 351.000 kijkers kregen een kijkje in het bijzondere leven van de twee blonde muzikale heren. De reacties zijn voorlopig nog niet zo positief.

Adam Zkt. Eva

En dan was er ook nog de start van het tweede seizoen van Adam Zkt. Eva met 545.000 kijkers. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een beetje gek om naar blote mensen te kijken die net doen of het de normaalste zaak van de wereld is. Zeker als de Adam in kwestie een bekende van je blijkt te zijn.

Op liefdesgebied liep deze Adam Zkt. Eva in de soep. Edwin de sympathieke blote kinder-dj, viel als een blok voor blote nietsnut Emily die hem dumpte voor blote Benjamin die op zijn beurt Emily met kleren aan weer dumpte.

Meer over