Kijkcijfers: Nieuw seizoen Ik Hou van Holland: 2,1 miljoen

Ook bij het begin van het 12de seizoen van Ik Hou van Holland heeft Nederland nog niet genoeg van Linda de Mol en co. 2,1 miljoen mensen schakelden in.

De algemene mening is dat Nederland wel een beetje klaar was met de kneuterigheid op televisie, maar uit de kijkcijfers blijkt iets anders. Gasten in de eerste uitzending van Ik Hou van Holland waren o.a. Glennis Grace, Jim Bakkum en Janny uit Heel Holland Bakt. Verder was het zoals altijd een gezellig, dolle boel.

De Kwis

Concurrent De Kwis kwam op NPO 1 niet verder dan 1 miljoen kijkers. Op RTL 4 begon ook Aaf aan een nieuw seizoen. De comedyserie met Annet Malherbe startte met 1,1 miljoen kijkers en dat is ongeveer gelijk aan de cijfers in seizoen 1. Toch leken veel van die kijkers er gek genoeg niet zo veel aan te vinden. 

Ik Vertrek

Een vaste waarde voor NPO 1 is Ik Vertrek, ditmaal goed voor 1 miljoen kijkers. Twee vriendinnen vertrokken naar Italië om daar een B&B te beginnen en dat leek -tot grote vreugde van de kijkers- goed mis te gaan. De Italiaanse huisbaas beloofde een keuken, een schilder, water en gas. Maar dat kwam allemaal niet. Wel een gekneusde enkel. Toch bleven de twee dames verrassend kalm en vrolijk.

Een van de meiden swifferde de kamers een eind weg in een gezellig kort broekje en dat sprak tot de verbeelding.

Het Beste Idee van Nederland

Het Beste Idee van Nederland trok 684.000 kijkers en daarmee blijven Jochem van Gelder, Brit Dekker en de uitvindingen aardig op hetzelfde niveau. Maar of de beste uitvinding er ook bij zat? Nee dus.

Reageren