Kijkcijfers: Nieuw seizoen VI start met 712.000

12 Augustus 2014 08:28 | kijkcijfers | Door Televizier

Na al het gedoe met VI Oranje tijdens het WK spraken de heren van VI maandag eindelijk weer eens over voetbal en dat leverde 712.000 kijkers op.

Tijdens VI Oranje maakten Johan Derksen en René van der Gijp live op tv ruzie. De magie leek voorbij en daarmee VI ook. Maar de mannen hebben het uitgepraat en probeerden in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen weer eens gewoon over voetbal te praten.

Droomhuis Gezocht

Veel meer kijkers schakelden in op Ned. 1 waar Omroep MAX de dienst uitmaakte met bijvoorbeeld Droomhuis Gezocht, goed voor bijna 2 miljoen kijkers.

En het programma inspireert haar kijkers ook nog eens. Wat wil je als omroep nog meer?

We Zijn er Bijna

We Zijn er Bijna, waarin Martine van Os met een groep caravanrijdende ouderen Italië verkent, scoorde 1,5 miljoen kijkers. De ultieme slow-tv.

De Slimste Mens

Groeten van MAX deed het ook heel aardig met 1,4 miljoen kijkers, net als De Slimste Mens met ruim 1,2 miljoen. Daarin begint het behoorlijk op te vallen dat de dames het niet best doen. Zij houden het telkens niet langer vol dan 1 dag. Zoals het er nu uitziet bestaat de hele finaleweek straks alleen maar uit slimme mannen.

Meer over