Kijkcijfers: Omroep MAX domineert

29 juli 2014 08:45 | kijkcijfers | Door Televizier

Omroep MAX deed het gisteren voortreffelijk. Maar liefst drie van de vijf best bekeken programma’s werden door de omroep uitgezonden.

Jan Slagter, oprichter en bestuurder van Omroep MAX, riep alle volgers op om naar zijn programma’s te kijken. We kunnen wel stellen dat dit hem is gelukt, er keken namelijk meer dan vier miljoen mensen naar de drie shows van MAX.

Droomhuis Gezocht

Sybrand Niessen helpt in het programma Droomhuis Gezocht mensen die op zoek zijn naar de ideale woning in het buitenland. Gisteren werd er naar een optrekje gezocht op het Griekse eiland Kreta. Van de 1.599.000 kijkers snapte een groot deel niet waarom ze juist deze locatie hebben uitgezocht. 

De presentator wil nog wel eens dezelfde woorden gebruiken. Een oplettende kijker maakte speciaal voor de volgende uitzending van Droomhuis Gezocht een bingokaart met daarop veelvoorkomende uitspraken van Sybrand Niessen.

We Zijn Er Bijna

Een groep van 44 kampeerders reist van Noord-Italië naar het prachtige eiland Sicilië. Martine van Os toert mee en doet verslag van het wel en wee van de deelnemers. Nederland is al na de eerste aflevering verkocht. Maar liefst 1.269.000 mensen keken met bewondering naar de kampeeravonturen van de (veelal) gepensioneerde participanten.

Groeten van MAX

Net als vorige week stond ook deze aflevering (deels) in het teken van vlucht MH17. De 1.164.000 kijkers zagen wat Slachtofferhulp doet voor de nabestaanden van de vliegramp in Oekraïne. Ook werden er luchtigere onderwerpen besproken, zoals het uitproberen van vouwfietsen en een heuse accommodatietest. De twitteraars hadden het voornamelijk over het opvallende uiterlijk van presentator Sybrand Niessen. 

Meer over