Kijkcijfers: Op de Vlucht begint met 1,3 miljoen

John van den Heuvel spoorde in Op de Vlucht de gevreesde mensenhandelaar Saban Baran op en dat leverde hem bijna 1,3 miljoen kijkers op.

Baran prostitueerde en mishandelde tientallen meisjes, werd opgepakt, kreeg vervolgens onbegrijpelijke redenen ooit verlof en smeerde hem meteen naar Turkije.

Dat kan wel wezen, maar John wist de crimineel mooi wel te vinden.

Zo is dat. En kom op Hans Post, in de jacht op een brute vrouwenhandelaar is bellen en rijden tegelijk misschien niet eens het grootste probleem. Alhoewel... de overtreder in kwestie was wel een ex-politieman.

Help, Mijn Man is Klusser

Nog beter bekeken dan Op de Vlucht was natuurlijk Help Mijn Man is Klusser, ook al op RTL 4. John Williams trok maar liefst 1,5 miljoen kijkers met een herhaling van het klusprogramma uit 2013. Sjoerdje en Jan hebben 3 jaar geleden een huis gekocht, maar zoals gewoonlijk was het nog niet af. Toch kreeg Jan wel grootse plannen toen het klusteam voet in huis zette.

Zo Zijn We Niet Getrouwd

TV-echtpaar Tooske en Bastiaan Ragas trok voor de tweede maal ten strijde op de EO alwaar ze weer een huwelijk probeerden te redden in Zo Zijn We Niet Getrouwd. Dat gebeurde voor iets minder kijkers dan vorige week. Bas en Toos deden erg hun best maar kwamen uit op 967.000 kijkers. Ze kwamen terecht bij ouders die niet zo heel betrokken waren bij de kinderen.

Reageren