Kijkcijfers: Op de Vlucht opent goed met 1,3 miljoen kijkers

John van den Heuvel trok met zijn nieuwe programma Op de Vlucht 1,3 miljoen mensen naar RTL 4. Een prachtig mooi begin.

Misdadige pedoseksuelen moeten de laatste jaren voortdurend over hun schouder kijken. Voor ze het weten worden ze in de kraag gegrepen door Alberto Stegeman of John van den Heuvel. De laatste ging in zijn nieuwe programma Op de Vlucht op jacht naar de veroordeelde kinderverkrachter Richard B. in Manilla op de Filippijnen.

En natuurlijk pakte John zijn man.

Met 1,3 miljoen kijkers lijkt John alweer een nieuwe tv-hit te pakken te hebben.

Buch in de Bajes

Ook op RTL 4 deed Menno Buch het geweldig met zijn programma Buch in de Bajes. 1,2 miljoen mensen wilden wel zien hoe de vrouwelijke gevangenen erbij zitten.

Mooiste Meisje

Op Ned. 1 had De Wereld Draait Door een geweldige avond met 1,3 miljoen kijkers. Daarna was Het Mooiste Meisje van de Klas goed voor precies 1 miljoen. Veel kijkers vonden het mooiste meisje alleen niet meer zo mooi.

Ali B

Ali B. en de 40 Wensen blijft het matig doen voor Ned. 1, deze week trok Ali 773.000 kijkers naar de best bekeken zender van Nederland, maar in ieder geval verliest het programma geen kijkers meer. In deze aflevering wilde de bejaarde mevrouw Smedes dolgraag een elektrische driewieler. En mevrouw Smedes verdiende haar fiets.

Reageren