Kijkcijfers: Peter R. de Vries spoort internetpesters op voor 789.000 kijkers

12 mei 2015 08:33 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het was een tijdje geleden dat Peter R. de Vries rotzakken opspoorde, maar gisteravond had hij er eentje te pakken in Internetpesters Aangepakt op RTL 5.

Peter hielp Jacqueline die al 4 jaar tegen haar zin met foto en adres op een sekssite geheten kinkytijd stond. Dat zorgde voor de nodige ellende omdat Jaqueline allerlei ongewenste types aan de deur kreeg. Ze wist alleen niet wie haar foto daar geplaatst had. Maar daar was Peter zo achter.

De kijkers hadden wel graag nog geweten hoe het verder is gegaan met de hoofdpersonen uit deze aflevering van Internetpesters. Heeft Jacqeline aangifte gedaan? Heeft Jacquelines zus haar vriend gedumpt? Enz.

Deurwaarders

RTL 5 had sowieso een goede avond, het nieuwe seizoen van Deurwaarders: Betalen of Leeghalen trok met 993.000 zelfs nog meer kijkers dan Peter R. de Vries. En van dat programma werd niemand vrolijk.

RTL Boulevard

Het best bekeken programma van de avond was Spoorloos met bijna 1,7 miljoen kijkers, gevolgd door Het Journaal en Radar met 1,5 miljoen kijkers. RTL Boulevard trok 726.000 kijkers, die zagen dat Dean Saunders en Albert Verlinde elkaar een knuffel gaven. Opvallend, omdat Dean de showbizzdeskundige eerder nog had bedreigd.

Meer over