Kijkcijfers: Radar scoort met sinaasappelnetje: 1,8 miljoen

Radar liet zien hoe gemakkelijk het is om een nieuw en gevaarlijk medisch hulpmiddel op de markt te brengen en liet 1,8 miljoen kijkers geschokt achter.

Het programma ontwierp haar eigen bekkenbodemmatje, dat is een hulpmiddel voor vrouwen die last hebben van een verzakking. Het Radar-matje bestond uit een sinaasappelnetje en was totaal niet geschikt om in een mensenlijf te brengen, maar dat maakte de instanties die erover gingen geen bal uit. Het ding werd gemakkelijk goedgekeurd en kreeg een keurmerk.

Zwart Als Roet

In de documentaire Zwart Als Roet onderzocht Zwarte Pieten tegenstander Sunny Bergman of we onbewust niet allemaal een beetje racistisch zijn. 359.000 mensen zagen bijvoorbeeld hoe omstanders een blanke man die een fiets stal in het Vondelpark, een handje hielpen terwijl een donkere dief meteen beschuldigd werd. Na afloop waren de meningen van de 359.000 kijkers verdeeld.

Mijn 5000 Vrienden

Tim Hofman ging in het nieuwe Mijn 5000 Vrienden op bezoek bij Facebook-vrienden die hij helemaal niet kent. De kijkcijfers waren beroerd: 121.000, maar de Twitterreacties zijn zonder uitzondering lovend.

RTL Late Night

Humberto Tan had in RTL Late Night de cast van Gooische Vrouwen 2 te gast. De film ging gisteren officieel in première en het gesprek aan tafel was niet bepaald kritisch te noemen.

Een dame in blauw dus. Kan iemand Henry Kip verder helpen?

Reageren