Kijkcijfers: Rechercheur Ria begint prima

17 april 2014 08:55 | kijkcijfers | Door Televizier

De nieuwe SBS 6-politieserie Rechercheur Ria startte woensdag met goeie cijfers. 844.000 kijkers zagen hoe Ellen Pieters een moord oplosten.

Rechercheur Ria neemt de plek in van Danni Lowinski dat het seizoen vorige week afsloot met 813.000 kijkers. Rechercheur Ria is een onhandige huisvrouw die als een soort Columbo misdrijven oplost. Dus weinig ontploffingen en schietpartijen, maar denkwerk. Het is wel de vraag of Rechercheur Ria dit aantal kijkers vast kan houden, want zelden kreeg een serie gemengder recensies op Twitter.

Ook de Telegraaf-recensent van dienst was nog niet positief.

Pauw & Witteman

Het meest bekeken programma na het Journaal was natuurlijk Tussen Kunst en Kitsch (1,8 miljoen). Daarna volgende GTST (1,6) en De Wereld Draait Door (1,2 miljoen). In DWDD gaven Pauw en Witteman tekst en uitleg over het vertrek van Paul Witteman. En daarin gaf Jeroen Pauw ruiterlijk toe dat het duo dit seizoen niet in vorm is.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw (Vips)

Bij Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips waren de vips duidelijk op. Zangeres Nathalie Makoma ruilde met Alice Zegerius, bij sommige mensen beter bekend als Beverly Beethoven uit Bij ons in de PC. En Alice viel duidelijk niet mee.

Meer over