Kijkcijfers: Rechercheur Ria verliest veel kijkers

24 april 2014 08:33 | kijkcijfers | Door Televizier

Flink wat kijkers zijn afgehaakt bij de tweede aflevering van nieuwe SBS 6-serie Rechercheur Ria. De politieserie hield nog 646.000 liefhebbers over.

Dat zijn er precies 300.000 minder dan de week ervoor. Een fors verlies en een tegenvaller voor SBS 6 dat in Rechercheur Ria de opvolger zag van Dokter Tinus en Danni Lowinski. Maar waar ligt het aan?

Champions League

Het kan ook zijn dat Rechercheur Ria leed onder de kraker op Ned. 3: de halve finale in de Champions League tussen Real Madrid en Bayern München. Real won voor het oog van 1,8 miljoen kijkers met 1 - 0. Het was een betere pot dan de avond ervoor al zagen sommige Nederlanders dat net iets anders.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips

Het best bekeken programma van de avond was zoals gewoonlijk Het Journaal (1,9 miljoen), Goede Tijden Slechte Tijden trok 1,6 miljoen kijkers en Tussen Kunst en Kitsch 1,5 miljoen.

In Jouw Vrouw Mijn Vrouw Vips (852.000) ruilde de vrouw van oud-tennisser Paul Haarhuis met de vriendin van rapper Keizer. Net iedere kijker herkent de Vips nog.

Nou Brecht, Paul Haarhuis won samen met dubbelpartner Jacco Eltingh in de jaren negentig alle Grand Slam-toernooien inclusief Wimbledon en dat kunnen maar weinigen ter wereld zeggen.

Meer over