Kijkcijfers: Roy Donders neemt afscheid met een record

Roy Donders is nog lang niet over zijn hoogtepunt heen. De Stylist van het Zuiden scoorde in zijn laatste aflevering van het seizoen 717.000 kijkers.

In het zinderende slot bezocht Roy de heilige communie van zijn petekind Mika die voor de gelegenheid een mooi pakje door Roy aangemeten had gekregen.

Kijkers hadden een andere mening over de communie-outift.

Als klap op de vuurpijl opende Patricia Paay de nieuwe winkel van Roy. Voor de gelegenheid maakten Roy en zijn familie eigenhandig chique hapjes.

Leven in Puin

Het best bekeken programma van de dinsdagavond was Goede Tijden Slechte TIjden met 1,8 miljoen kijkers, gevolgd door Het Journaal van Acht Uur met 1,6 miljoen. Divorce Hotel was na slechts vier afleveringen al door de getrouwde stellen heen en werd opgevolgd door een herhaling van Mijn Leven in Puin, goed voor 1 miljoen kijkers. Peter van der Vorst hielp Martin die in een kringloopwinkel werkte maar alle spullen mee naar huis nam waardoor het daar nogal vol was.

Knevel en Van den Brink

Andries Knevel en Thijs van den Brink trokken niet bijzonder veel kijkers (514.000), maar maakten wel wat los op Twitter toen het Nederlands Centrum voor Volkscultuur de nieuwe Zwarte Piet introduceerde. Eentje met een lichter kleurtje en stijl haar en een grotere veer op z'n pet.

De nieuwe Piet maakte veel reacties los, en nieuw louter positieve. De site van Knevel en Van den Brink was tijdelijk zelfs overbelast.

Reageren