Kijkcijfers: RTL Late Night maakt indruk met uitzending over Thé Lau

RTL Late Night bracht een ode aan zanger Thé Lau, die terminaal ziek is. 901.000 kijkers waren onder de indruk van het concert op het Leidseplein.

RTL Late Night zette het Amsterdamse Leidseplein aardig op z'n kop met het buitenconcert. Barry Hay, Lange Frans, Jacqueline Govaerts en Bløf zongen een liedje met Thé Lau, die stervende is aan keelkanker. Dat ontroerde veel kijkers.

Complimenten dus voor Humberto Tan en consorten al moet Humberto zich volgende keer ook eens richten op de belangrijke zaken in het leven.

James Bond en Daphne

RTL 7 doet de hele maand al belachelijk goede zaken met oude James Bond-films. Tomorrow Never Dies trok donderdag maar liefst 832.000 kijkers richting de zender. En wie dook er op in Tomorrow Never Dies? Juistem, dat was toch echt Daphne Deckers!

Op de Vlucht

Goede Tijden Slechte Tijden was het meest bekeken programma van de avond met 1,7 miljoen kijkers, gevolgd door Het Journaal met 1,4 miljoen kijkers en Op de Vlucht (1,2 miljoen). Die uitzending liep nogal teleurstellend af. Nadat de politie de slechterik in kwestie na veel gedoe bij de kladden had gegrepen, moesten ze hem weer vrijlaten.

Mooiste Meisje

Het Mooiste Meisje van de Klas deed het wederom prima met 1,2 miljoen kijkers. Het mooiste meisje van deze week was Patricia en ze had nogal wat lefdes gehad in haar leven.

Omdat Jaap Jongbloed niet de meest empathische presentator op televisie is, wist hij precies hoe hij dat precaire onderwerp aan moest snijden.

Reageren