Kijkcijfers: Ruim 1,1 miljoen kijkers voor EPO-aflevering Andere Tijden Sport

De veelbesproken aflevering van Andere Tijden Sport, waarin voormalig TMV-renners toegeven doping te hebben gebruikt, trekt meer dan 1 miljoen kijkers.

Dat Lars Boom woensdag de etappe in de Tour de France wist te winnen kwam voor de meesten als een verrassing. Door de uitschakeling van Oranje op het WK kunnen we ons nu volledig focussen op de wielerkoers in Frankrijk. Andere Tijden Sport profiteerde hier flink van. Ruim 1,1 miljoen kijkers zagen hoe oud-wielrenners Jeroen Blijlevens en Bart Voskamp in het programma bekenden dat ze in 1998 EPO hadden gebruikt.

VI Oranje

VI Oranje is helemaal nergens meer sinds de ruzie tussen Van der Gijp en Derksen. Oranje ligt uit het toernooi en VI kan eigenlijk ook meteen naar huis. Gisteren keken er nog maar 694.000 mensen naar de mannen in het Kurhaus. Voor Studio Brasil van de NOS blijven er nog altijd 1,1 miljoen mensen thuis. Is dit het einde van VI?

Portret Menno Buch

Peter van der Vorst maakte onlangs een portret van de reeds overleden Menno Buch. Het was het laatste eerbetoon van RTL aan de eigenzinnige programmamaker. Door de uitzending kregen veel twitteraars een brok in hun keel. 

Meer over:

Reageren