Kijkcijfers: ruim 1,3 miljoen voor Love Is In The Air

Robert ten Brink reist in Love Is In The Air de hele wereld over om dierbaren weer bij elkaar te brengen. Gisteren keken er maar liefst 1.378.000  mensen naar het RTL 4-programma.

Gisteravond zagen de ruim 1,3 miljoen kijkers dat Robert ten Brink samen met een aantal families naar Nieuw Zeeland vertrok. Onderweg vertelden de mensen dat ze hun dierbaren al lang niet meer hebben gezien en dat het tijd is voor een hereniging. Door de verschillende emotionele verhalen moesten veel kijkers een traantje wegpinken.

Champions League

Nadat Ajax dinsdag gelijkspeelde in Cyprus, was het gisteravond de beurt aan Juventus en Atletico Madrid. Onder het oog van 990.000 mensen verloor de team uit Turijn het tweede Champions League-duel van de Madrilenen. De kijkers hadden het voornamelijk over het commentaar van Frank Snoeks.

Tijdens de wedstrijd viel het commentaar enkele minuten weg, Arno Vermeulen nam het daarom even van Snoeks over.

Dokter Tinus

Dokter Tinus is nog altijd mateloos populair bij het grote publiek. De serie opende dit seizoen met 1,1 miljoen kijkers, gisteren keken er ruim 1,3 miljoen mensen naar de serie. Als we de twitterberichten moeten geloven komt er voorlopig geen einde aan deze stijgende lijn. 

Niet alleen in het rijk der mensen is Dokter Tinus populair.

Reageren